УРБАНСОЛИТЕР

Димитар Влахов 14

(зграда Кјуби)

046/264-801

  • URBANSOLITER
  • URBANSOLITER
  • URBANSOLITER
  • URBANSOLITER
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.

Информации: Со цел, да се даде придонес во подобрување на управувањето, функционирањето и одржувањето на станбените објекти, можете да ни ги испратите елктронски вашите размислувања и предлози.
На сите ваши прашања од областа на домувањето ќе добиете правовремено одговор.
За проблемите кои ги имате во вашите станбени објекти, поврзани со управувањето, функционирањето и одржувањето, ќе добиете помош и совети.