УРБАНСОЛИТЕР

Димитар Влахов 14

(зграда Кјуби)

046/264-801

  • URBANSOLITER
  • URBANSOLITER
  • URBANSOLITER
  • URBANSOLITER
Урбан Солитер
Адреса:
Димитар Влахов 14
Охрид

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 046/264-801
Број на мобилен телефон: 076/278-702

Информации: Skype name: urbansoliter
Facebook: Урбан Солитер