УРБАНСОЛИТЕР

Димитар Влахов 14

(зграда Кјуби)

046/264-801

  • URBANSOLITER
  • URBANSOLITER
  • URBANSOLITER
  • URBANSOLITER

Контакт со Урбан Солитер

1 Урбан Солитер Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. 046/264-801 076/278-702
2 Мислења прашања Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
3 Менде Атанаскоски дипл.маш.инж. управител Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. 076278701
4 Ацо Шопоски електро инж. Техничка служба раководител Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. 075247100
5 Марија Ристеска – Гаврилова дипл.правник правна служба - раководител Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. 076278702
6 Климент Симоноски м-р на правни науки правна служба Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. 076423200
7 Билјана Божиноска дипл.економист финансиска служба - раководител Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. 076205241