Упатство за користење на услугата е-Управител

Услугата е-Управител ви овозможува пристап до сите заеднички документи кој се однесуваат на објектот каде се наоѓа Вашиот станбен или деловен простор. Преглед на  сите активности:

  -планирани активности, 

-извршени услуги, 

-преглед на материјални трошоци, 

-поднесени барања и предлог одлуки и др.

За да можите да ја користите услугата е-Управител мора да креирате корисничко име. 

 1. Треба да пристапите на паѓачкото мени од е-Услуги,
 2.  Го бирате  менито е-Управител и се отвара ново паѓачко мени 
 3.  Го бирате линкот креирај корисничко име.
 4.  Со креирањето на корисничко име се испраќа барање за е-Управител.
 5. Потребно е да ги исполните сите полиња од образецот.
 6.  Да се запознаете со Општите услови за користење на  електронски медиуми за комуникација со Урбан Солитер
 7. Потребно е да дадете  согласност за   Изјавата во образецот, со активирање на дугмето   Во целост се согласувам со подолу наведената изјава.
 8. Со активирање на дугмето Испрати копија до вас, ќе биде испратено Барането за е-Управител и на Вашата електронска адреса.
 9.  Со активирање на копчето Испрати, се врши испраќање на Барњето за е-Управител.
 10. На Вашата електронска адреса во рок од неколку работни дена ќе добиете корисничко име и шифра.
 11. Во паѓачкото мени е-Услуги го бирате паѓачкото менито е-Управител, па линкот Најави се.
 12. Со успешно најавување на страната ќе пристапите до документите кои се однесуваат на Вашиот објект.